Mededeling met betrekking tot veiligheid

Actie Is Nodig, Belangrijke informatie over Pure Advance, Pure Advance+ en Pure Advance Flex E-steps

Het Probleem

Enkele van onze klanten hebben gemeld dat er mogelijkerwijze een probleem is met de schakelaars die dienen om het stuur van onze Advance-reeks te ontgrendelen en te plooien. Indien het probleem zich voordoet bij een e-step en het stuur bijgevolg zou plooien tijdens het rijden, kan dit een ongeval veroorzaken. Ondanks het feit dat dit probleem zich slechts bij een klein aantal e-steps stelt, is uw veiligheid onze eerste prioriteit.

Deze Actie Moet Je ONDERNEMEN’

01

We raden u aan onmiddellijk te stoppen met het gebruik van uw e-step indien dit een step is van de in de titel vermelde e-steps is, en na te gaan of er mogelijkerwijze een probleem is met de step.

02

Om u hierbij te helpen hebben we een korte instructiefilm gemaakt waarop u kan zien hoe u uw e-step kan controleren op zijn goede werking

03

Meld u hieronder aan om toegang te krijgen tot deze video

04

We verzoeken u deze opname zo snel mogelijk te bekijken zodat u weet wat u moet doen om te kijken of uw e-step betrokken is.

05

Indien u zich na het bekijken van de video niet comfortabel voelt om deze beoordeling zelf te maken, of indien u vaststelt dat uw step mogelijk geïmpacteerd is door deze kwestie, staan we ter uwer beschikking.

06

Neem contact met ons op via de e-mail die u ontvangt nadat u zich heeft aangemeld

INDIEN UW PRODUCT NIET SLAAGT VOOR DE TEST

Gelieve ons te contacteren via de onderstaande link. Indien het probleem zich bij uw e-step voordoet, zullen we zonder veel rompslomp gratis uw e-step vervangen. Uw veiligheid is voor ons van het allergrootste belang, en we verbinden ons ertoe deze zaak snel en efficiënt op te lossen.

Contacteer Ons Voor Assistentie

E-mail verzenden